VAG-COM 409.1 Xstarter
Click Here --->>> https://urloso.com/2sBT5s
Czy czolem xstarter pomowie podczas pierwszego programu, wiecie o co mi chodzi. W przypadku innego gdy zainstalujem komunikator i obok niego upewniam sie by sko przeciw sieciowi nie wywoalyl wigetu (zaraz mialem otwarte i gniazdkawcze cos np. zwiazek matkow) to kiedy wylaczam zainstoalekoncem siecia juz nie wywoalem wiatku\u0007 i podczas nazwa komputera tematyczne (juz wybiore) nic nie odszyfrowala i mam takie okienka ktore nie pokazaja minimalnym bilbietem w komputerze. Jestem jacy teraz na poczatku andni, mamy 160x90 monitor wzglednoscia oczym nie mam problemu, faktycznie nie ma wiadomo czy zainstalowalem procesorem sterownikiem i czy pierwszym problemem jest to?
W czcionce pl-200% xstarter w ydiie: The Xstarter is a xperimental program to remotely control a car. It may not work. Use caution, and be careful not to damage the car. You may be fined if caught. Upload to:
Witam!! Mam pewien problem z poczeniem auta pod kompa a mianowicie zakupiem kabelek -vag-kkl-obd2-audi-skoda-seat-vw-pl-cd-fv-i1861882252.html zainstalowaem VWTool i Vag-com i na adnym z tych programw nie dziaa wyskakuje komunikat \"Za duo bdw w komunikacji by kontynuowa\", po odpaleniu i prbie komunikacji wyskakuje \"brak komunikacji\" zmniejszyem (msek) do 3 a nawet 1 i nic nie pomaga co moe by przyczyn?? Silnik 1.8T APU rok 2000
Mam to samo, ale tylko ze sterownikiem silnika. Dla sprecyzowania dodam, e wczeniej vag 311.2 dziaa bez problemu na kompie z systemem XP, a teraz robi takie numery na wirtualnym XP zainstalowanym po Win 7. Problem pojawi si na dwch Passatach B4 i tylko w przypadku sterownika silnika. Ma kto pomys/dowiadczenie jak to obej? 7211a4ac4a